Page content

Coaching

 

Je loopt rond met iets. Je denkt er voortdurend aan en je wordt er niet blijer op. Je wilt er wat aan doen, maar je weet niet hoe. Waarschijnlijk heb je al dingen geprobeerd maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Tijd om hulp te vragen!

Een goede coach luistert naar je verhaal, stelt je vragen om zaken te verduidelijken en zoekt samen met jou naar een oplossing die bij jou past.

Het gaat vaak om meerdere gesprekken (3 – 10) waarin we de tijd nemen om te kijken naar wat er bij jou speelt.
Het verhelderen van de situatie waar je nu in zit, bekijken hoe je in deze ‘soep’ beland bent en waarom JIJ nu specifiek hierin terecht bent gekomen. Daarnaast natuurlijk de vraag: en hoe nu verder?

Het thema van de gesprekken kan met je werk te maken hebben, maar ook met dingen waar je in je privé-leven tegen aan loopt (vriendenkring, relatie, opvoeding van kinderen, vrije tijd, ontspanning etc.).

Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van allerlei opdrachten en ideeën uit de verschillende psychologische stromingen. Altijd transparant (ik vertel je wat en waarom) en concreet (geen geitenwollensokken). Ook tussen de gesprekken door zet ik je aan het werk met praktische denk- en doe-opdrachten.

 

Voor wie?
Voor een ieder die ergens mee zit en daar iets mee wil.

Wat?
Een gesprek (45 minuten) waarbij je zelf het thema bepaalt. Aan het eind van ieder gesprek wordt gekeken of een vervolgafspraak gewenst is. Je zit dus nergens aan vast.

Locatie?
Het liefst spreek ik altijd face-to-face af (locatie Groningen), maar dit is niet altijd mogelijk. Een telefonische afspraak (Skype) of contact per email is ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Moedig Mens: info@moedigmens.nl of bel naar 06-12849019