Page content

Laat je moed vrij – intensive

Wie zich gaat verdiepen in het thema moed en bemoediging om op deze manier meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, loopt ook tegen zijn of haar eigen ontmoediging aan.

Baby’s en kinderen hebben een natuurlijk zelfvertrouwen. Het is ons geboorterecht om met zelfvertrouwen in de wereld rond te stappen. Dat we dat als volwassenen vaak niet doen, wil dus zeggen dat we dat natuurlijk zelfvertrouwen hebben verloren. We hebben het verloren door onze ervaringen met anderen en hun reacties.

Wie vaak genoeg hoort dat hij iets niet kan of dom, raar, gek of anders is, gaat dit vanzelf geloven. En zo laten we ons als volwassenen nog steeds sturen door ‘stemmetjes’ die zeggen ‘dat hoort niet’, ‘dat kan jij niet’, ‘doe niet zo gek’, ‘niemand zit op jou te wachten’, ‘hou je stil en wees niet lastig’, ‘dat ben jij niet waard’ etc.etc.

Bij de een zit dit wat dieper dan de ander. En bij de een is het meer onbewust dan bij de ander. Daarom deze 1daagse intensive.

We nemen een hele dag de tijd, jij en ik, om uit te pluizen hoe dat bij jou dan is gegaan. Waar heb jij je ontmoediging opgelopen? Wat waren de boodschappen die je vanuit vroeger hebt meegekregen? Welke daarvan spelen nu nog steeds in je leven een rol?

Maar ook: wat waren je sterke kanten als kind? Wat deed je graag? Welke mensen stonden er aan jouw kant?

Welke patronen kunnen we herkennen? En wat wil je daar nu mee? Hoe kun je deze veranderen? Wat zouden je volgende stappen kunnen zijn?

Een intensieve 1 op 1 dag, waar je heel veel wijzer van wordt. En kennis geeft moed!Je bent geen raadsel meer voor jezelf en je kunt je patronen gaan herkennen en veranderen. Zo krijg je meer en meer grip op je leven en kun je het de door jou gewenste kant op sturen!

Je investering voor een 1daagse intensiv is 357,- (incl. BTW, koffie/thee, lunch)

We zoeken een mooie locatie die voor ons beiden goed te bereizen is.

Neem contact met me op om een afspraak te maken! >>> contact opnemen

Moedige groet,
Renie

 

Comment Section

0 reacties op “Laat je moed vrij – intensive

Plaats een reactie


*