Page content

Over mij

Als jij denkt dat je leven er anders uit zou zien als je meer zelfvertrouwen had, jezelf beter zou begrijpen en meer handvatten zou hebben om zelf aan het stuur van je eigen leven te staan, dan hoor ik graag van je!

Ik kan je helpen om minder een raadsel te zijn voor jezelf, om helder te krijgen wat je graag zou willen en wat bij je past en bovenal kan ik je helpen om stappen te zetten. Wie zich beweegt, komt tenslotte nog eens ergens!

Moediger worden – daar gaat het om

Er is moed nodig om in beweging te komen, om de veiligheid van het bekende los te laten, om uit die comfortzone te stappen. Door moediger te worden reken je af met te weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Moedige mensen zijn mensen die weten wie ze zijn, die weten wat ze willen en hun dromen achterna gaan op een positieve en realistische manier. Is dat wat jij zoekt?

Ik ben Renie, GZ-psycholoog en coach en ik werk graag met mensen die het gevoel hebben dat ze zichzelf niet zo voor het voetlicht kunnen brengen, zoals ze dat graag zouden willen.
Eigen ervaringen met moed

Als kind heb ik altijd een beetje gestotterd (ik kan het nog steeds wel, maar niet meer zo goed als vroeger). Door bemoediging en dus zelf moediger te worden heb ik geleerd om mijn eigen weg te gaan en mijn mond open te doen, met of zonder gestotter, dat is eigenlijk niet belangrijk.

Het is belangrijk dat je bijdraagt, meedoet, je kwaliteiten ontwikkelt, geniet van al het moois. Daar gaat het om.

Mijn leven ziet er heel anders uit dan ik ooit had kunnen bedenken als onzekere puber. Ik heb zelfs mijn passie voor theater durven volgen en sta met veel plezier op een podium. En ja, ik vind ook nog steeds dingen spannend en eng, maar ik laat me steeds minder door mijn angst leiden. Lees hier (nog) meer over mij.

Lezingen en workshops

Naast individuele begeleiding en het geven van trainingen, kun je me ook vragen om een lezing of workshop te geven voor een specifieke doelgroep.

Klik hier als je hierin geïnteresseerd bent.

Anderen over mij (uitspraken zijn met toestemming maar anoniem ivm privacy)
“Je kan hier zo lekker jezelf zijn. Ik heb altijd het gevoel dat ik bij jou alles kan zeggen.”

“Ik kwam hier binnen met een grote warboel in m’n hoofd en jij trekt dan heel rustig alles uit elkaar en zet het weer heel gestructureerd voor me neer. Hier kan ik weer mee verder.”

“Stom he, het lijkt zo simpel en dat is het eigenlijk ook, maar toch heb je dan iemand nodig die je nog net even dat laatste zetje geeft, zo’n stok achter de deur. Ik ben zo blij dat ik het nu eindelijk gedaan heb. En inderdaad het viel me reuze mee.”

“Je kan de dingen uitleggen op een manier waar ik wat mee kan. Geen zweverig gedoe, maar gewoon lekker nuchter en helder. Dank je wel daarvoor.

Opleidingen & registraties

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, MeerMoed-Trainer en Counselor. Ik ben aangesloten bij de vakverenigingen: NVGzP en NVPA.